Search

General presentation

Contexte & enjeux

The architectural approach is rooted in a shared and multiple urban discourse, presenting a succession of distinct volumes with varied and different language according to their functions. The maximum height of the periscopes is 13 meters. They form a characteristic, recognizable and unique call signal in the landscape. They are also light shafts for a necessary contribution to the center of the project, in the merchant alleyway. The shopping center is a simple block, with all the functions of a superstore, open onto the alley.
Around this are a succession of smaller islet-like volumes with atypical and resolutely welcoming forms.

Technical descriptive

Program

SHOPPING AND LEISURE CENTER

Client

SCI NEBELO (GROUPE GBH)

Calendar

2019

Area

15,500 M² INCL. 6,500 M² OF RETAIL